.

.

 

.

In de schijnwerpers....Bea de Goede

De redactie van Zweeloo-Digitaal plaatst regelmatig inwoners uit de zes Zweeler dorpen in de schijnwerpers. Dit keer zijn ze gericht op Bea de Goede. De redactie reisde naar haar woonplaats Meppen en stelde de volgende vragen:
Wat is uw leeftijd en wat is uw beroep? "Ik vier vandaag (10 april) mijn 46e verjaardag.

Ik werk in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen als doktersassistente op de poli-kliniek Dermatologie."
Wat doet u in uw vrije tijd? "Prutten in en om het huis vind ik heerlijk. De tuin en de dieren die we hebben brengen altijd wel werk met zich mee. Verder hoop ik binnenkort mijn motorrijbewijs te halen zodat ik heerlijk met vrienden en vriendinnen kan gaan toeren. Maar even een uurtje lezen in een hoek van de bank sla ik ook niet af."

 

Wat is uw favoriete plek in de gemeente Coevorden en waarom? "Het klinkt misschien afgezaagd, maar Meppen is een heerlijk rustig dorp om te wonen. Je kunt hier nog in de tuin zitten en dat het dan helemaal stil is. De drukte zoeken we wel elders op."
Waar doet u uw dagelijkse boodschappen? "Veelal in Westerbork omdat ik daar doorheen rij naar en van mijn werk. De rest in Aalden."
Wat was uw laatste aankoop? "Kalk voor het mos in de tuin."
Naar welk evenement in de gemeente kijkt u elk jaar weer uit? "De spokentocht die door onze plaatselijke IJsvereniging Twientiesveen wordt georganiseerd is altijd weer een topper. En natuurlijk niet te vergeten; Sweelpop."
Wat zou volgens u in uw woonplaats anders moeten? "Van die authentieke straatlantaarns, dat zou ik wel heel mooi vinden als we die hier in Meppen zouden krijgen."
Met wie zou u een dag willen ruilen? "Met Anky van Grunsven. Ik droomde vroeger, toen ik zelf nog paard reed, wel eens dat ik ook zo’n mooie kuhr op muziek kon rijden."
Voor wie heeft u het meeste respect? "Voor veel mensen maar absoluut voor mijn twee kinderen. Hoe ze, na het verlies van hun vader, door moesten met hun leven."

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel