.

.

 

.

Klussendag geeft c.b.s. De Schutse frisse aanblik

Afgelopen zaterdag kwamen leerkrachten van c.b.s. De Schutse en betrokken ouders bijeen om zich op te maken voor een grote opknapbeurt van de school en het plein er om heen.

Gewapend met allerlei gereedschappen en schoonmaakspullen begon om 9.00 uur deze klussendag. Met vereende krachten werden tijdens deze prachtige lentedag verschillende klussen opgepakt. Nieuwe bestrating, aanschoffelen van perkjes, ramen wassen, plaatsing nieuwe hekken, schoonmaken lichtkoepels, plaatsing nieuwe bankjes, hout lakken… en ga zo maar door.

Ook de aanwezige kinderen lieten zich niet onbetuigd. Met een veger of een hark in de aanslag namen zij ook een deel van het opknapwerk voor hun rekening.

 

Dit alles werd bedacht door de oudercommissie met als doel om de school een frisse aanblik te geven. Onlangs is mede daarom een nieuwe speelpiramide geplaatst op het plein en wordt er hard gewerkt om het verkeerslabel een feit te laten worden. Dat een ieder, betrokken bij deze school, deze initiatieven zeer waardeert bleek uit de opkomst en medewerking tijdens deze “voorjaarsschoonmaak”. Meer mensen dan zich aanvankleijk hadden aangeld gaven acte de presence en sopten, poetsten en timmerden dat het een lieve lust was. Gelukkig was de catering niet voor 1 gat te vangen, want zoals als spoedig bleek, was er na gedane arbeid voor alle noeste werkers goed en ruim voldoende te eten en drinken.

Bijschrift foto: Dankzij de inzet van vele aanwezigen is de klussendag op c.b.s. De Schutse een groot succes geworden en kan er met een voldaan gevoel teruggekeken worden. (Eigen foto)

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel