.

.

 

.

Kinderdisco wederom succesvol

Afgelopen week werd er in de welbekende INSTUIF-ruimte van de Gereformeerde Kerk weer een kinderdisco georganiseerd voor de kinderen van 4 tot 12 jaar. Ook dit keer was er veel animo bij de kinderen. Verdeeld over drie leeftijdsgroepen waren er deze avond 70 kinderen aanwezig. Zij dansten, stoeiden, kletsten en giechelden tot het tijd was om naar huis te gaan. Dit alles onder het genot van (gratis) spekkies, paaseitjes en ranja, of (tegen betaling) frisdrank, chocola en chips. Als vast onderdeel ontbrak ook deze avond het Limbo-dansen niet. “Wie kan het laagst onder de stok door dansen?”

Ook de jongeren die hielpen met schenken en muziek draaien hebben genoten van het aanstekelijke enthousiasme van de allerkleinsten. Een geslaagde disco, waarbij door de kinderen al weer wordt uitgekeken naar de volgende. Het initiatief van de kinderdisco en tienerdisco ligt in handen van de christelijke jeugdraad te Aalden. Doel van deze activiteit is om weer te bouwen aan plaatselijke uitgaansmogelijkheden voor de jongere jeugd in Aalden en naburige dorpen, door zes keer per jaar een laagdrempelige disco aan te bieden.

Bijschrift foto: Tijdens het kinderdisco zorgde het Limbo-dansen voor veel vertier. (Eigen foto)

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel