.

.

 

.

Natte 30 april

Koninginnedag was nat, maar erg gezellig
Wie afgelopen vrijdagmorgen de gordijnen openschoof, kwam voor een vervelende verrassing te staan. Motregen. En in de loop van de morgen werd het alleen maar erger. Toch lieten weinig mensen zich door het weer tegenhouden en kwamen op Koninginnedag naar het molenterrein in Aalden, waar de commissie Oranjevereniging Zweeloo een mooi programma in elkaar had gesleuteld.

Gelukkig klaarde het weer in de loop van dag op en was het net als voorgaande jaren ouderwets gezellig op de vrijmarkt. Het optreden van de band Krap-An werd goed bezocht en ook aan leuke spelletjes geen gebrek. Wederom perfect georganiseerd door de vrijwilligers van de Oranjevereniging Zweeloo. (Foto's Ruud Janse Fotografie)

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel