.

.

 

.

Theeschenkerij in Meppen viert eerste lustrum

Traktatie voor bewoners van De Korenhof

Theeschenkerijj Meppen van Agnes Tienstra vierde afgelopen weekend het eerste lustrum. Voor deze speciale gelegenheid trakteerde ze de bewoners van ouderencentrum De Korenhof zaterdagochtend op overheerlijk eigen gebak.

Vijf jaar geleden zette Agnes met een ferm stuk wilskracht de schouders onder een nieuw avontuur. Aan de dorpsrand van Meppen opende ze de deuren van de fraai gelegen Theeschenkerij, dat plaats kan bieden aan ongeveer 25 à 30 personen.

Waar de gasten van verschillende soorten thee, koffie, frisdrank, ijs en op haar zelfgebakken taart kunnen genieten. Vijf jaar na dato kan Agnes zeer tevreden terugblikken, want haar initiatief blijkt een doorslaand succes.

 

Rondom de theeschenkerij is een fraai terras aangelegd, waar de gasten in de directe nabijheid van de Mepperdennen heerlijk kunnen vertoeven. Kortom; een plek met vele mogelijkheden, die door Agnes Tienstra ten volste zijn uitgebuit. 'Het geheim van Theeschenkerij Meppen is vooral de ontspannende plek', zegt ze met enige trots. Verder heeft Agnes ook voor groepsarrangementen tal van mogelijkheden. ‘Als mensen een bijzondere locatie zoeken voor een kleinschalig evenement of workshop dan kan men prima bij ons terecht. Ook als een inspirerende locatie voor bijvoorbeeld een schilder- of fotografieworkshop leent de accommodatie zich.’ Maar de Theeschenkerij is bovenal een perfecte pleisterplaats voor de passerende wandelaars en fietsers. Er zijn ook fiets- en wandelroutes verkrijgbaar. De Theeschenkerij Meppen is dagelijks geopend van 10.30 uur. Voor meer info: 0591 – 37 2543

Bijschrift foto: Theeschenkerij Meppen vierde afgelopen weekend het eerste lustrum. Agnes Tienstra trakteerde de bewoners van De Korenhof en Aelderhof op eigen overheerlijk gebak.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel