.

.

 

.

Shantyfestival 27 juni a.s. in dorpshart Zweeloo

De hof van Been is zondag 27 juni a.s. het decor van het eerste Zweeler Shantyfestival. Vanaf 13.00 uur zullen op twee podia zes koren hun muzikale kunsten ten gehore brengen. De organisatie is in handen van Shantykoor de Sweel Singers in samenwerking met de Horecavereniging Zweeloo.

Als mede-organisator van het jaarlijks Shantyfestival op vakantiepark ’t Kuierpadtien in Wezuperbrug hebben de Sweel Singers de nodige ervaring opgedaan in het organiseren van een shantyfestival. En dat ze dat goed kunnen blijkt wel uit de duizenden bezoekers die de afgelopen 5 jaren op het evenement in Wezuperbrug afkwamen.

De komende zomer is het festivalterrein op ’t Kuierpadtien echter niet beschikbaar en zit een zesde festival er dus niet in. Dan moet het maar in Zweeloo gebeuren, bedachten de Sweel Singers vervolgens enthousiast. Waarmee het eerste Zweeler Shantyfestival was geboren. Weliswaar nog niet zo groots als in Wezuperbrug, maar wel volgens hetzelfde beproefde recept. Hetgeen inhoudt dat er naast het zanggebeuren over de zee ook een warenmarkt en braderie georganiseerd zullen worden. En dat alles traditiegetrouw op de eerste zondag na de TT.

Bijschrift foto: Shantykoor de Sweel Singers organiseert zondag 27 juni a.s. in samenwerking met de Horecavereniging Zweeloo een shantyfestival in het dorpshart van Zweeloo.


Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel