.

.

 

.

Blije gezichten op zonnige speeltuindag in Aalden

De Speeltuindag in Aalden was afgelopen zaterdag een groot succes. Het weer was prachtig en iedereen was vrolijk gestemd. De kinderen liepen mooi geschminkt rond en er werd volop meegedaan met blik gooien en gegrabbeld in de grabbelton. Hoogtepunt voor met name de 7 t/m 12 jarigen was toch wel het Waveboard-parcours waar ook buiten de officiële wedstrijd volop gebruik van werd gemaakt. Hierbij de uitslagen van de wedstrijden die gehouden zijn tijdens de speeltuindag:

 

Bijschrift foto: De deskundige juryleden Jannie van der Weide en Ine van der Spoel waren het volledig met elkaar eens. De winnares van de straattekenwedstrijd was Ilse Pronk. Ilse had volgens Jannie en Ine een vrolijke, blije tekening gemaakt. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

Bijschrift foto: De winnaars van de waveboard wedstrijd, categorie 7 t/m 9 jaar: nr. 1 Niels Kuipers, nr. 2 Marcha Lich en nr. 3 Carmen Witte. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

Bijschrift foto: De winnaars Waveboard wedstrijd, categorie 10 t/m 12 jaar: nr. 1 Patrick Zwiers, nr. 2 Hutu Li en nr. 3 Jurjen Kuipers. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

Bijschrift foto: De jeugd genoot zaterdag met volle teugen van een zeer geslaagde speeltuindag; met name het waveboard-parcours was zeer populair. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel