.

.

 

.

‘Tropische Rommelmarkt WJD’

Afgelopen zaterdag organiseerde de WJD haar jaarlijkse rommelmarkt in de ‘Hof van Been’ te Zweeloo. Zoals ieder jaar, kon iedereen op de vrijdag en zaterdagochtend zijn of haar bruikbare ‘oude’ spullen in komen leveren bij de vrijwilligers van de WJD op het rommelmarktterrein. De WJD spreekt van een geslaagde rommelmarkt. Ook al werd er op de vrijdag tussen 16.00 en 17.30 uur niet zoveel gebracht vanwege de kwartfinales van het WK. Geen probleem volgens de vrijwilligers, want dan konden ze zelf ook voetbal kijken!

 

Ondanks de hitte zijn er op de zaterdag uiteindelijk nog behoorlijk wat mensen komen ‘rommelen’. Dit jaar heeft de WJD met haar rommelmarkt circa €1.000,00 kunnen ophalen. Een zeer welkom geldbedrag dat zal worden gebruikt bij de organisatie van Sweelpop 2010 op 20 augustus aanstaande. Tijdens de rommelmarkt konden de donateurs van de WJD, zoals ieder jaar, op vertoon van hun donateurskaart met korting kaarten voor Sweelpop 2010 kopen. Hiervoor was veel belangstelling. Wees er dus snel bij als u nog geen kaarten heeft! Voor de voorverkoopadressen kijkt u op www.sweelpop.nl . Namens de WJD worden alle vrijwilligers en ‘rommelaars’ bedankt voor hun hulp en komst! (Bron: Coevorden HuisAanHuis / Kon. Boom Uitgevers)

Bijschrift foto : Niet voor iedereen is het rommel, getuige de sprintende koopjesjagers. Het is en blijft een traditie tijdens de rommelmarkt van de WJD, die afgelopen zaterdag werd georganiseerd. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

 

Bijschrift foto: Ondanks de hitte kwamen er zaterdag uiteindelijk nog behoorlijk wat mensen ‘rommelen’ tussen de oude spullen. (Foto: Marjan Koopman)

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel