.

.

 

.

Jeugd BSO geniet van kinderbouwvak

Drieluik-Kinderopvang hield afgelopen week voor al haar vestigingen een doe-week in Oosterhesselen. Het was een groot succes, waar ruim 100 kinderen vier dagen lang vol overgave getimmerd, gezaagd, geschilderd en versierd hebben. Het thema van de week was bouwvak. De kinderen kwamen dagelijks naar Oosterhesselen waar ze met veel enthousiasme aan de slag gingen om een zo mooi mogelijke hut te bouwen. Alle vestigingen hadden een eigen afgebakend gebied waar zij aan het werk waren. Donderdagmiddag kwam directeur Geertje van de Wildenburg van Drieluik-Kinderopvang om alle bouwwerken te jureren. Alle kinderen kregen van haar een originele bouwvakkersmedaille, die met gepaste trots in ontvangst werd genomen. (Bron: Coevorden HuisAanHuis)

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel