.

.

 

.

Boekenmarkt Aelder Meul zeer geslaagd !

Boeken, boeken en nog eens boeken. Dat was zaterdag het traditionele decor tijdens de jaarlijkse Boekenmarkt van de molenvereniging Vrienden van de Aeldermeul. Iedereen was het er over eens: wat een festijn was de grandioos geslaagde Boekenmarkt van de molenvereniging! Al direct bij de opening van de markt om half elf werd er in de marktkramen gretig gegraaid naar de boeken. Alle genres waren erg in trek. Het was voor het eerst dat de boeken per genre waren ingedeeld. Op deze manier konden de boekenwurmen gericht hun slag slaan en deze opzet (met dank aan Frans Winter en Ben Kraaijenbrink) bleek een doorslaand succes. Vele bezoekers liepen niet met één boek maar met stapels tegelijk naar de kassa. Tijdens de boekenmarkt draaide het overigens niet alleen om boeken, maar kon de inwendige mens ook genieten van echte Jantina Stoet, koffie en frisdrank. En uiteraard draaide de Jantina Hellingmolen zaterdag onder regie van molenaar Dennis Eefting op volle toeren. Kortom: in alle opzichten een zeer geslaagd evenement met veel positieve reacties van de bezoekers! De molenvereniging Vrienden van de Aeldermeul wil alle vrijwilligers van harte bedanken voor de geweldige inzet. (Bron: Coevorden HuisAanHuis / Kon. Boom Uitgevers) Foto's: Dennis Eefting
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel