.

.

 

.

MIXX Communicatie voor ondersteuning op het gebied van communicatie

Onlangs ging Annet Beukers uit Aalden van start met MIXX Communicatie, een bureau voor communicatie-advies en tekst. Zij richt zich met haar bureau op bedrijven en organisaties die behoefte hebben aan ondersteuning op het gebied van communicatie. Die ondersteuning kan heel breed zijn: van het schrijven van een tekst voor een folder tot het verzorgen van bijvoorbeeld een website of personeelsmagazine.

Ervaring deed Annet op in de vijftien jaar dat zij voor diverse organisaties als communicatie-adviseur werkzaam was. Daarnaast zat zij in de landelijke redactie van een magazine op het gebied van zorg en welzijn. In die jaren heeft zij een groot netwerk aan bijvoorbeeld drukkers, vormgevers, fotografen en websitebouwers opgebouwd.

‘Ik wil klanten ondersteunen bij hun communicatie-uitingen. Dat kan heel klein zijn: ook bij bijvoorbeeld een flyer met maar weinig tekst, is het toch belangrijk dat de tekst de boodschap goed weergeeft en dat er geen fouten in staan. Want een eerste indruk maak je maar één keer. Het komt erg slordig over als er fouten in staan. Je kunt beter zelf doen waar je goed in bent en andere werkzaamheden uitbesteden. Ieder z´n vak, nietwaar?’, aldus Annet.

 

'Het aanbod van MIXX Communicatie is breed. Naast het schrijven en redigeren van teksten zijn het ontwikkelen van een huisstijl met bijbehorend drukwerk en een website voorbeelden van mijn activiteiten. Ook voor het actueel houden van een website kun je bij MIXX Communicatie terecht. Een website is het visitekaartje van een onderneming. Het is funest als daar een aanbieding van vorig jaar op staat, of een nieuwsitem uit 2008. Want daarmee maak je geen professionele indruk op potentiële klanten!‘ Ook voor een grotere opdracht zoals het schrijven van een communicatieplan of het tijdelijk invullen van een communicatiefunctie kan men een beroep doen op MIXX Communicatie. ´Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk. Als je elkaar kent, weet voor wie je schrijft en wat die persoon voor ogen heeft, werkt dat een stuk prettiger.´

Annet, getrouwd met Peter Aasman en moeder van Lynn (11) en Indy (8), is eveneens eigenaar van gastouderbureau ‘Gastouderland Zuidoost Drenthe’. Dit bureau bemiddelt tussen gastouders en ouders die opvang zoeken voor hun kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Inmiddels is de basis van Gastouderland Zuidoost Drenthe stevig gelegd. MIXX Communicatie is Annet’s volgende stap in het zelfstandig ondernemerschap. Nieuwsgierig geworden? Kijk eens op: www.mixxcommunicatie.nl

MIXX Communicatie, Deel 1, 7854 SG Aalden, tel. 0591 546 211, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijschrift foto : Annet Beukers uit Aalden is onlangs gestart met MIXX Communicatie, een bureau voor communicatie-advies en tekst. (Foto: 'Nitimi')


Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel