.

.

 

.

Thoeskommen verloopt nat, maar toch sfeervol

De derde editie van 'Thoeskommen' , een initiatief van de Horeca- en Ondernemersvereniging in Zweeloo, werd afgelopen zondagmiddag geteisterd door wind en regen. Maar dat mocht de pret niet drukken, want er was op de brink in Aalden volop te beleven en gelukkig waren er genoeg droge momenten om te genieten van het veelzijdig programma. Het thema was dit jaar Hulpdiensten en dat kwam goed uit de verf. De organisatoren willen met Thoeskommen, als afsluiting van de vakantieperiode, de inwoners een leuk Welkom Thuis te bieden.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel