.

.

 

.

Bridgers genieten van sfeervolle entourage

Veel belangstelling Boerendeel-drive

De 16e editie van de Herman Eshuis Boerendeeldrive, georganiseerd door Bridgeclub Lodgi Zweeloo, is afgelopen weekend weer prima verlopen. Dankzij de belangeloze medewerking van de eigenaren van een aantal boerderijen in Oud Aalden, die hun deel gastvrij ter beschikking stelden, kon dit evenement weer vlekkeloos worden georganiseerd. Er namen in totaal 98 bridgeparen deel aan de drive. Voor aanvang van de wedstrijd meldden de deelnemers zich bij "t Hoes van Hol-An" in Oud Aalden waar zij hun looproute van en naar de boerendelen uitgereikt kregen. De 196 deelnemers kwamen voornamelijk uit Noord-Nederland, maar ook uit andere delen van het land en dit.

Ze genoten van de sfeervolle entourage in de opengestelde boerendelen. Een deelnemer uit Utrecht komt elk jaar naar het idyllische Oud-Aalden. Hij is razend enthousiast over de bridgesport. 'Het  is niet alleen één van de grootste, het is ook de mooiste teamsport die er is. Bridge ís communicatie, het speelt een hoofdrol binnen het kaartspel, in je partnership, je team en bij de tegenpartij. Waarbij je naar hartenlust individueel kunt schitteren. Inspanning en ontspanning worden feilloos gecombineerd. En bridgen op een boerendeel doet nog een extra duit in het zakje.'

 

Bridgeclub Lodgi organiseert komend seizoen bij voldoende belangstelling een cursus voor nieuwe leden die het bridgen willen leren. De bridgeclub speelt de competitieavonden een keer in de twee weken op donderdagavond in café De Inloop in Zweeloo. Afgelopen jaar is Lodgi overgestapt over op een nieuw electronisch scoresysteem "Bridgemate-Pro". Dit systeem zorgt ervoor dat de scores na elke ronde worden verwerkt in de computer zodat aan het einde van de avond de uitslag onmiddellijk bekend is. Aanmeldingen voor beginnende bridgers kunnen worden gedaan bij Trijnie Been (tel. nr. 0591 – 371206)

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel