.

.

 

.

Viering Dag van de Senioren Zweeloo/Aalden e.o.

Op 1 oktober wordt voor de 8e keer de Dag van de Senioren, voor alle senioren uit Wezup, Wezuperbrug, Benneveld, Meppen, Aalden en Zweeloo gehouden. Op het programma staat onder andere een optreden van “Jannetje en Dubbel” die al zingend en vertellend de geschiedenis van het voormalige eiland Schokland tot leven brengen.

De middag staat in het teken van ontmoeting en ontspanning met als afwisseling het optreden en meer gezellig vermaak met een sportief tintje. Er wordt afgesloten met een uitgebreide broodmaaltijd. Iedereen vanaf 55 jaar is welkom. De eigen bijdrage bedraagt € 8,- en zal bij binnenkomst geïnd worden. U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 27 september bij Stichting Welzijn 2000 tel: 381626 of bij één van de andere werkgroepleden. In Zweeloo bij Mw. H. Kleef 371357 of Mw. H. Wiebing 675166. In Aalden bij Dhr. J. Euving 372598 of Dhr. H. Boonstra 372455. In Wezup bij Mw. W. Dunning 371769. Komt u uit een ander dorp dan kunt u een keus maken uit een van de werkgroepleden.

Stichting Welzijn 2000

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel