.

.

 

.

ANWENDE in de Bieb

Al geruime tijd heeft O.b.s. De Anwende te maken met gebrek aan ruimte. Hiervoor heeft de school samenwerking gezocht met de bibliotheek met als doel een groep in de bieb te huisvesten. Die samenwerking heeft geresulteerd in een overeenkomst tussen bieb en school.

Op 1 november gaat het dan eindelijk van start. Groep 7 gaat met juf Corine de schitterende ruimte in de bieb in gebruik nemen. Dit betekent dat een deel van de bieb optisch is gescheiden, maar het is voor iedereen gewoon zichtbaar dat er een schoolklas is gehuisvest. Na schooltijd kan die ruimte ook door de bieb zelf worden gebruikt. De openingstijden van de bieb veranderen niet. Wel hopen beide partijen dat iedereen rekening houdt met het feit dat er les wordt gegeven. Op termijn zal de inhoudelijke samenwerking vorm moeten gaan krijgen.

Schoollokaal in de bieb? Een primeur voor de provincie of zelfs Nederland? Wie zal het zeggen. Beide partijen zijn trots op de samenwerking die ze zijn aangegaan.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel