.

.

 

.

SWEEL’S GOT TALENT !!!

Op woensdag 27 oktober j.l. organiseerde de WVA (werkgroep vakantie activiteiten) in een volle sporthal de SWEEL’S GOT TALENT SHOW 2010. En wat een show. Super!

De jury bestaande uit Kristen Bos, Esther Manting en Henk Askes had het dit jaar heel erg zwaar. De acts waren zeer divers en allemaal goed uitgevoerd. De presentatie voor de onderbouw was in handen van Suzan Askes en voor de bovenbouw nam Peter Timmer de microfoon ter hand. Verder was er een nieuwe geluidsman en wel Ron Wemmenhove. Dit alles stond garant voor een spetterende middag. De deelnemers brachten veel diverse acts op het toneel. Van acrobatiek, dansen, goochelen, muzikale hoogstandjes tot playbacken en zingen. Live wel te verstaan!!!

 

Als eerste begon de onderbouw met 5 optredens. Dan juryoverleg en na het overleg kwam Esther Manting op het podium. Ze vertelde dat de jury tot een uitslag was gekomen en daaruit kwam als winnares naar voren Ilse Pronk als K3 met “Iedereen zegt”.

Na de prijsuitreiking ging het programma over naar de bovenbouw. Dit programma was zo sterk dat de jury het al bij de eerste optredens moeilijk kreeg met het toekennen van de punten. Iedereen was gewoon erg goed. Wat hebben we een talent in Sweel!

Na 15 optredens kreeg de jury de moeilijke taak om een winnaar uit te kiezen. Dit nam enige tijd in beslag. Maar na lang overleg was de jury er uit. Op hun verzoek is er zelfs een 2e prijs in het leven geroepen. Henk Askes kwam het podium en riep eerst als 3e plaats, Joanne Katerberg en Iris Euving op het podium. Zij hadden deze plaats verdiend met het live zingen van “Zomer in mijn hoofd” van Kinderen voor kinderen. De 2e plaats was voor Melanie Brink en Dian Reinders met het lied “De dolfijn” van Kinderen voor Kinderen. De 1e plaats was voor Douwe en Thomas-Timo Bruinsma met het door hun zelf geschreven en gearrangeerd lied “Mijn droom”, 

Iedereen heeft volop genoten van deze middag. Wel vragen we nog mensen om ook vrijwilliger te worden van de werkgroep. Door drukke bezigheden moeten 4 werkgroepleden stoppen en hebben we nieuwe mensen nodig voor het organiseren van natuurlijk Sweel’s got talent, maar ook voor palmhaantje, de zomerspeldagen en carnaval.

De foto’s staan binnenkort op de hyve jeugd- en jongerenwerk Zweeloo/Aalden.

Bijschrift bij de foto’s:

Winnares Ilse Pronk met de grote kampioensbeker

De broertjes Bruinsma vieren hun overwinning

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel