.

.

 

.

Benefietconcert The Oxford Miners in Tante Sweel

Op zaterdagavond 20 november voor het goede doel :  'Education in Malawi' Zaterdagavond 20 november geeft rockband The Oxford Miners in bistro Tante Sweel een benefietconcert voor het Edukans-project 'Education in Malawi'. Het optreden, dat om 22.00 uur begint, wordt georganiseerd door bandlid Lennart Markenstein en Annemarie en Bas Buchner van Tante Sweel. Lennart reageert opgetogen over het initiatief. 'Bas en Annemarie vroegen aan mij of ik wilde spelen met The Oxford Miners in 'hun' Tante Sweel. De bandleden wilden daar graag medewerking aan verlenen. Het is helemaal super dat de opbrengst van het concert naar mijn project gaat!' De toegangsprijs bedraagt 5 euro, maar uiteraard mogen bezoekers ook een extra financiële bijdrage doneren.

De 21-jarige student van de Lerarenopleiding Basisonderwijs van Windesheim in Zwolle, reist in januari voor drie maanden af naar Malawi. Lennart wil in het ontwikkelingland, gelegen in het Zuidelijk deel van Afrika, een actieve bijdrage leveren aan het stimuleren van onderwijs. Naast studie en zijn inzet voor goede doelen maakt de geboren en getogen Aaldenaar al sinds 2006 deel uit van The Oxford Miners. Inmiddels timmert de groep aardig aan de weg. In 2008 won de band een finaleplaats bij de bandcompetitie Drenthe Rocks en in de lente van 2010 werd de eerste, volwaardige EP met vier nummers uitgebracht, getiteld 'Threshold'. Ook maakte The Oxford Miners dit jaar met prachtige songs veel indruk op het podium van Lowlands 2010. m te spelen in

De levendige rockmuziek van The Oxford Miners is mooi, maar dat geldt ook voor de locatie van het benefietconcert: Tante Sweel. 'De leukste bistro van Zweeloo waar gastvrijheid nog zo normaal is.' Bas (41) en Annemarie (42) Buchner hebben met hun slogan recht van spreken, want in Tante Sweel wordt kwaliteit en klantvriendelijkheid met hoofdletters geschreven. Bistro Tante Sweel is nu een gezellig, sfeervol restaurant met een leuke gevarieerde kaart met grillspecialiteiten, waarbij gastvrijheid (net zoals vroeger) hoog in het vaandel staat. Bistro Tante Sweel biedt ook de mogelijkheid om feesten en partijen te organiseren met diverse soorten buffetten.

Inwoners die het goede doel van Lennart willen steunen, zijn zaterdagavond 20 november vanaf 22.00 uur van harte welkom om het concert in bistro Tante Sweel bij te wonen. U kunt ook een financiële bijdrage doneren. Dat kan rechtstreeks op bankrekening 11 21 46 120 t.n.v. L.P. Markenstein o.v.v. 'Education In Malawi'. Voor meer informatie L.P. Markenstein, 06 – 22 018 724.

Bijschrift foto: Lennart Markenstein (drummer) geeft op zaterdagavond 20 november met The Oxford Miners een benefietconcert in bistro Tante Sweel. De opbrengst van het concert komt ten goede aan het Edukans-project 'Education in Malawi'. (Eigen foto)

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel