.

.

 

.

22 november Workshop bij Heeren van Alede

Op maandag 22 november organiseert Gastouderland Zuidoost Drenthe een workshop ’Eetplezier & Beweegkriebels’. De workshop wordt gehouden bij Heeren van Alede in Aalden en start om 19.30 uur. De workshop is bedoeld voor ouders en gastouders van kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Ook als u niet bent aangesloten bij Gastouderland, bent u van harte welkom.

 

Gezond en gezellig: het kan echt


Een lekker actief en gezond kind willen we allemaal. Maar wat als je kind niets wil eten? Of als er veel strijd aan tafel is? Wat moet je doen als je dochter het liefst de hele dag binnen zit? Hoe zorg je dat je zoon genoeg kansen krijgt om lekker te bewegen? Soms is opvoeden moeilijk. Maar; gezond en gezellig, dat kan écht. De workshop Eetplezier & Beweegkriebels, voor ouders van kinderen tussen de 0 en 12 jaar, helpt je op weg.

 

De workshop wordt geleid door diëtist Jolande Winters van Carinova. Tijdens de workshop zie je filmpjes met herkenbare en belangrijke opvoedmomenten. Hierbij krijg je praktische adviezen. Natuurlijk kun je zelf ook meepraten. Je kunt reageren, vragen stellen en ervaringen delen met andere ouders.

De workshop wordt gehouden bij Heeren van Alede, Aelderstraat 45 in Aalden. Zaal open: 19.00 uur, start workshop: 19.30 uur. De workshop duurt tot 21.30 uur.

De kosten voor deelname bedragen 3 euro, inclusief koffie of thee. Voor meer informatie kunt u bellen 06 – 33 10 96 88.

Gastouderland Zuidoost Drenthe is een erkend gastouderbureau dat bemiddelt tussen gastouders en ouders met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.

Gastouderland Zuidoost Drenthe is werkzaam in de gemeente Emmen, gemeente Coevorden, gemeente Hoogeveen, gemeente Hardenberg, gemeente Midden Drenthe, gemeente Borger-Odoorn en omstreken.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel