.

.

 

.

Ruim 700 Handtekeningen voor de fam.Qadiri

De afgelopen twee weken is er actie ondernomen voor de fam. Qadiri met als doel om hen in aanmerking te laten komen voor een definitieve verblijfsvergunning.

De familie heeft er werkelijk alles aan gedaan; desondanks dreigt uitzetting. En dat na bijna 10 jaar! Dat kan toch niet! De beide kinderen zijn volledig geïntegreerd en doen het uitstekend op O.b.s. De Anwende.
Op dit moment is hun advocaat bezig met een procedure “schrijnendheid”. In dat kader heeft hij de hulp van de school en het dorp nodig.
In een kleine tien dagen zijn er ruim 700 handtekeningen geplaatst ter ondersteuning van de familie. Dat is gebeurd op school, in de kerken en op het sportveld.
De schoolkinderen hebben allen een tekening en/of tekst gemaakt. Dit alles is gebundeld en verzonden naar de advocaat. Nu maar hopen op een positief einde.
We willen iedereen die ter ondersteuning heeft getekend heel hartelijk danken.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel