.

.

 

.

Asielzoekende schapen - deel twee

Naar aanleiding van het stukje over de asielzoekende schapen in de vorige OEK ontvingen we per mail een reactie (naam bekend bij de redactie).

"Even een boodschapje gedaan bij de Coop en toen ik richting Kruimink ging stond het schaap midden op de weg en ging niet opzij, was waarschijnlijk op zoek naar z'n maatjes. Z'n maatjes waren op dat moment nergens te zien en ik vond dat het beestje daar niet kon blijven staan. In de veronderstelling dat de eigenaar het dier wel snel op zou halen, heb ik het hek van het weilandje voor het schaap open gedaan en na het hek weer dicht gedaan te hebben, en het schaapje smakelijk eten te hebben gewenst (volgens mij had het beest honger). heb ik mijn weg vervolgd."

Noot van de redactie: Op zaterdagochtend stond het schaap daar nog steeds........... verloren......... en (nog?) niet gevonden?

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel