.

.

 

.

Benefietconcert The Oxford Miners brengt 435 euro op

Aan het project 'Education in Malawi' van Lennart Markenstein uit Aalden kan na zaterdagavond weer 435 euro worden bijgeschreven. De pabostudent annex drummer van The Oxford Miners speelde met zijn band een benefietconcert voor een volle zaal in bistro Tante Sweel in Zweeloo. De groep, naast Markenstein bestaande uit Peter Seinen, Jan Snoeijer en Stefan Spiekman, speelde drie sets vol eigen werk van onder meer de begin dit jaar uitgebrachte cd 'Threshold', maar ook een paar verrassende covers. 'Little Green Bag' van de George Baker Selection, 'Bulletproof' van La Roux en 'Twilight Zone' van Golden Earring werden door de groep uit Coevorden in een verrassend jasje gestopt. Organisator Lennart nam halverwege het tweede deel het woord om tegen de bijna negentig bezoekers iets over zijn project te vertellen. 'Te gek dat jullie hier allemaal zijn om mijn project te steunen', riep hij tegen het publiek, waarna een luid applaus volgde. Lennart vertrekt volgend jaar mei -met hulp van de stichting EduKans- voor drie maanden naar Malawi. In dat ontwikkelingsland, gelegen in het zuidelijk deel van Afrika, wil de student van de de Lerarenopleiding Basisonderwijs van Windesheim in Zwolle een actieve bijdrage leveren aan het stimuleren van onderwijs.

Wie het optreden in Tante Sweel zaterdagavond heeft gemist, kan alsnog een bijdrage leveren aan het project. Een donatie kan worden gestort op bankrek.nr. 112146120 t.n.v. L.P. Markenstein o.v.v. ‘Education In Malawi’. Bel voor meer informatie met tel.nr. 06-22018724. Bron:Boom regionale uitgevers / Wouter Bessels

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel