.

.

 

.

Nieuws uit de Korenhof

Al een tijdje was er sprake dat er in de grote zaal van de Korenhof een nieuwe vloer zou komen. Enige voorbereiding ging hier natuurlijk wel aan vooraf, want voor de bewoners van de Korenhof moesten alle beslommeringen gewoon doorgaan. Het menu voor die dagen werd samengesteld door het keukenpersoneel, de dagopvang verhuisde tijdelijk naar de kleine huiskamer en toen kwamen er een paar sterke mannen om "ut spul" leeg te halen. De gangen van de Korenhof werden ingericht als "diner" zaal en toen op 10/11 november was het eindelijk zover!

‘s Morgens om 07.30 kwam een bus voorrijden van een buitenfirma en ze gingen van start!

Een ieder was natuurlijk erg nieuwsgierig en daarom werd er regelmatig even om het hoekje van de zaal gespiekt. Wat zijn ze aan het doen? En hoe ver zou het nu zijn? Kunnen we op vrijdag weer in de zaal eten? Men kwam al snel tot de ontdekking dat alle werkzaamheden voorspoedig liepen en dat de mannen hard aan het werk waren, waarbij ze regelmatig van een natje en een droogje werden voorzien.

De bewoners aten in de gangen van de Korenhof, voor een aantal bewoners een soort van kampeer gevoel, maar ze hadden het erg naar de zin! De eerste dag was er een heerlijke

"sniebonen stamppot met worst" en de tweede dag werd iedereen voorzien van een heerlijke bord bami met sate! Complimenten voor het personeel van de keuken die, zoals altijd, weer goed hun best hadden gedaan.

Na 2 dagen konden we de zaal weer betreden en ging alles weer gewoon zijn gang!

Iedereen had er wel wat tegenop gezien, maar achteraf bleek dit nergens voor nodig.
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel