.

.

 

.

JVS E 3 met overmacht kampioen: 2 - 21 !

JVS E3 heeft zaterdagochtend het kampioenschap op een onnavolgbare wijze glans gegeven. Op bezoek bij Twedo E6 won JVS E3 met liefst 2 - 21. De ploeg maakte er in Nieuw-Amsterdam een ware galavoorstelling van. De arme doelman van Twedo moest bijna om de twee minuten de gang naar het net maken. JVS kende weinig mededogen, want de excellent spelende equipe uit Zweeloo bleef vol op de aanval spelen. In de kantine op 't Alterbarg werden de kampioenen getrakteerd op limonade en patat. Vol trots toonden de spelers de oorkonde en de medaille. Een prachtig en beloftevol team! Bijschrift foto: JVS E3 heeft na de zeer overtuigende 2-21 zege op Twedo E6 alle reden tot juichen, want de felbegeerde titel is binnen ! Op de foto in willekeurige volgorde Lennart Eding, Loran Scheffer, Alexander Zuur, Kris Manting, Jorn Scholing, Stefan Pol, Joris Janse, Twan Jalving en Egbert Hindriks. Leiders: Jaap Scholing en Mirella Jalving en trainer Robin Sikken
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel