.

.

 

.

Vrijwilliger Verwanteninformatie District Drenthe

Als vrijwilliger Verwanteninformatie treed je op bij ongevallen en calamiteiten. Je helpt met contactherstel tussen slachtoffers en hun familie. Je bemant de telefoonlijn waar ongeruste familieleden navraag kunnen doen over verwanten, je helpt met het verzamelen van informatie

over de vermisten of je wordt ingezet om de gegevens te verzamelen over de mensen die in een opvanglocatie zijn ondergebracht.

Om deze taken goed te kunnen uitoefenen volg je een gecertificeerde opleiding. Daarna neem je deel aan herhalingslessen en oefeningen om je kennis en paraatheid op peil te houden en te verdiepen.

Eisen

Je bent bereid de opleiding te volgen en daarna actief deel te nemen aan de herhalingslessen en oefeningen. De opleiding zal 4 dagen in beslag nemen. Je kunt goed tegen stress en stressvolle situaties, je kunt je goed inleven in de onzekere situatie van mensen die in paniek zijn. Je blijft stevig met beide benen op de grond staan op het moment dat andere mensen ontredderd zijn. Je werkt graag in teamverband en bent in staat om mensen gerust te stellen. Enige kennis van de computer is gewenst.

Heeft het bovenstaande je interesse gewekt ?

Irene Koerts tel.0591-361982 Roelof van Wijk tel. 0591-361379

vertelt je er graag meer over.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel