.

.

 

.

Jan Jansen winnaar 2021/2022 van de Kaartclub Zweeloo

Woensdagmiddag werden in dorpshuis De Spil de laatste kaarten van dit seizoen gelegd door Kaartenclub Zweeloo, voorheen de De Joker.

Ook bij de kaartclub heeft corona huis gehouden en is de competitie dit seizoen slechts voor driekwart afgewerkt, maar gelukkig kunnen de leden weer volop genieten van het kaartspel!

Voorzitter Ton de Rooij reikte de bekers uit, maar maakt zich wel zorgen om het snel afnemende ledenaantal. Hij deed dan ook een oproep aan de leden om nieuwe kaarters te werven.
Jan Jansen uit Aalden werd gekroond tot best presterende klaverjasser. Voorts werd Harm van Dalfzen dit seizoen de Marsenkampioen en Janneke Tangenberg werd - voor de vierde keer - kampioen van het Jokeren.
De drie winnaars werden in de bloemetjes gezet en zo keerden de leden huiswaarts; klaar voor het zomerreces. Op 14 september a.s. staat de eerste kaartwedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma.

Voorzitter Ton de Rooij van Kaartclub Zweeloo zette aan het einde van het kaartseizoen de winnaars van het seizoen 2021 / 2022 in het zonnetje. Jan Jansen (best presterende klaverjasser), Harm van Dalfzen (winnaar marsencompetitie) en Janneke Tangenberg (vierde keer winnares van de jokercompetitie).

Oes Eig'n Kraantien d.d. 10 mei 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel