.

.

 

.

Doe mee aan ‘Het Nieuwe Fietsen’

Fietsen is heerlijk, gezond en ook nog eens gezellig. Logisch dus dat je zo lang mogelijk wil blijven fietsen, ook als je een jaartje ouder wordt.

Maar hoe ga je om met drukke fietspaden? Hoe fiets je veilig op een e-bike? En hoe blijf je vitaal op de fiets? Dit en nog veel meer komt aan bod tijdens de bijeenkomst ‘Het Nieuwe Fietsen’ van Veilig Verkeer Nederland (VVN). Handige tips om veilig te blijven fietsen? Doe mee aan ‘Het Nieuwe Fietsen’.

Meedoen?16 juni 2022 van 14.00 - 16.00 uur in De Korenhof, Aalden 
Stuur een mail en geef je op!
Samen met andere fietsers, onder begeleiding van een professional.
Met koffie, thee en wat lekkers, gratis bijeenkomst!
Opgeven: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 088 5248900 of kijk op www.doortrappendrenthe.nl 

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel