.

.

 

.

Jubileum juf Marian Jonkers

Vorig jaar was het de planning om het 25-jarig jubileum van juf Marian te vieren maar corona gooide roet in het eten.

Gelukkig konden we nu op een uitbundige wijze haar in het zonnetje zetten. Opgehaald met een versierde camper werd ze op school opgewacht door de kinderen en ouders. Het feestprogramma begon met optredens van de kinderen met liedjes, dansjes een quiz en de Mystery Guest. Na gezellig samen eten werd de middag afgesloten met een fotopuzzeltocht in de omgeving van school.

Juf Marian, bedankt voor je inzet op De Schutse. Als rekenspecialist help je de kinderen, als collega denk je mee om het TOM onderwijs gestalte te geven. En zoals jij zegt; “juf zijn is het mooiste beroep wat er is.”

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel