.

.

 

.

Theater te Water speelt Zusse en Zo

Het cabaretgezelschap Theater te Water is al vele jaren een vast onderdeel van het programma van Sweel Cultureel. Op donderdagavond 16 december a.s. (aanvang 20.00 uur) komen de bekende Groninger entertainers weer voor een optreden naar café-restaurant Hegen in Wezup. Dit keer presenteert het theatergezelschap de winterproductie 'Van Zusse en Zo'.

De 50ste productie van Just Vink speelt zich af bij de patatwagen van Vrouw Friet. Daar scharrelt Zusse haar kostje bij elkaar. Zusse is al oud, maar niemand weet hoe oud. Zusse woont in een boerderijtje, maar niemand weet hoe lang nog. Zusse is ooit weg geweest maar niemand weet waarheen. Als haar boerderijtje verkocht wordt aan mensen uit het Westen geeft dat stof voor speculaties, is dat aanleiding voor boosheid, lijkt het grootkapitaal het dorp binnen te dringen. Een carrousel van gebeurtenissen wordt in beweging gezet, met in het middelpunt de wagen van Vrouw Friet en haar zoon Freerk, die maar niet weet of hij verliefd is en Sofia, die van haar vader niet in de friteskraam van Freerks moeder mag komen. Een komedie met muziek en liedjes, een lach en een traan en ….een goede afloop. Voor meer info: www.sweelcultureel.nl. Reserveren kan bij café-restaurant Hegen, tel.nr. 0591 - 37 1224.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel