.

.

 

.

Kerstmarkt Wezup vol 'Glitter en Glamour'

Van vrijdag 10 tot en met zondagmiddag 12 december is Wezup weer in een schitterende kerst-ambiance getooid. Tot ver buiten de grenzen van de regio is de kerstmarkt van Wezup, al weer de 20e editie, gekend en geliefd. Ook dit jaar brengt het evenement ongetwijfeld weer ettelijke duizenden mensen op de been. De straten en steegjes in het dorp vormen drie dagen lang een oase van sfeervolle marktkramen en feestelijke muzikale klanken. Meer dan zestig standhouders zijn verantwoordelijk voor een uitgebreid aanbod aan mooie en originele kerstcadeaus. De organiserende Stichting Marktcommissie Wezup gaat er samen met de inwoners weer een fantastisch feest van maken. De bezoekers kunnen in Wezup al het échte kerstgevoel beleven. Wezup bruist van een bijzonder stemmige kerstsfeer, waarbij tal van boerderijen, schuren en stallen het decor vormen van veel kerstsnuisterijen en entertainment. De route zal ’s avonds weer fraai gemarkeerd worden met vele honderden waxinelichten. Ook dit jaar is er weer een thema verbonden aan de Markt: dit jaar heeft men gekozen voor Glitter en Glamour. De peridoe zo vlak voor Kerst is een sfeervolle tijd, een gezellig samenzijn en tradities. Dat beeld zal op de sfeerrijke Wezuper kerstmarkt weer ruim over het voetlicht worden gebracht.

De kerstmarkt is een perfect een uitje voor het hele gezin een gezellig dagje of avondje uit. Het evenement is de voorbije jaren steeds professioneler en grootser van opzet geworden. Praktisch alle bewoners zijn er bij betrokken. Iedereen draagt dus een steentje bij en dat maakt de kerstmarkt in Wezup tot iets heel bijzonders. De kinderen, de ijsvereniging en de dorpsvereniging serveren traditiegetrouw warme hapjes en drankjes tegen een billijke prijs. En over tradities gesproken: in het hele dorp worden dezer dagen weer de bekende knieperties gebakken. Belangstellenden zijn van harte welkom: Vrijdag 10 december vanaf 19.00 uur tot 22.00 uur, zaterdag 11 december van 14.00 uur tot 21.00 uur en zondag 12 december van 11.00 uur tot 17.00 uur

Bijschrift foto : Wezup bruist van vrijdag tot en met zondagmiddag van een bijzonder stemmige kerstsfeer, waarbij tal van boerderijen, schuren en stallen het decor vormen van veel kerstsnuisterijen en entertainment (Archieffoto: Ruud Janse Fotografie)

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel