.

.

 

.

Politieberichten september 2022

Hans Bonhof is wijkagent voor het gebied Sleen / Zweeloo (de oude gemeenten Sleen en Zweeloo). Voor O.E.K. zet hij maandelijks de politieberichten van Zweeloo op een rijtje.

Hierbij zijn bevindingen: 

  • Op 7 september vond er een conflict op het AZC plaats, waarbij na het scheiden van de partijen de boosdoener werd overgeplaatst naar een andere locatie. 
  • Op 12 september werd er een fiets ontvreemd vanaf het erf aan de Marsstukken in Aalden. Later werd de fiets teruggevonden aan ‘t Witte Zand en teruggegeven aan de eigenaar. 
  • Op 21 september vond een aanrijding plaats in Aalden op de kruising Aelderstraat - Gelpenberg. Twee fietsers wilden de Aelderstraat oversteken en naar links het fietspad op. Een automobilist wilde rechtsdoor vanaf Oud Aalden en de tweede fietser kwam in aanraking met de auto. Zij moest voor onderzoek mee naar het ziekenhuis. 
  • Op 24 september was het weer open dag op het AZC in Aalden. Aan de bezoekers werden alle facetten van de opvang getoond en men kon de heerlijke gerechten van de verschillende culturen proeven. Het was een zeer geslaagde dag! 
  • Op zaterdag 24 september werd op een parkeerplaats langs de N381 een bestuurder aangetroffen die zwaar onder invloed was van alcohol. Hij blies 870 ug (225 ug is toegestaan). Het rijbewijs is ingevorderd. 
  • Op 26 september kreeg de politie een melding van een ongeval op de Wezuperstraat. Het betrof echter een pechgeval (lekke band). 

Bereikbaarheid politie:

U kunt wijkagent Hans Bonhof bereiken via het algemene politienummer 0900-8844 en via de mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt me tegenwoordig ook volgen via INSTAGRAM onder wijkagent _ sleen _ zweeloo

In noodgevallen altijd 112 bellen (lees dringende zaken)
U kunt altijd anoniem meldingen doen bij 0800-7000 of e-mailen naar www.meldmisdaadanoniem.nl

Samen zien we meer
Zoals gemeld beschikken de dorpen Aalden en Zweeloo sinds kort over een buurtpreventie Appgroep. Op deze wijze kan men verdachte situaties delen met dorpsgenoten.

Aanmelden
Woont u in Zweeloo en wilt u zich aanmelden? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, mobiele telefoonnummer. 
Woont u in Aalden? Aanmelden voor deze appgroep kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel