.

.

 

.

Politieberichten Oktober 2022

Hans Bonhof is wijkagent voor het gebied Sleen / Zweeloo (de oude gemeenten Sleen en Zweeloo). Voor O.E.K. zet hij maandelijks de politieberichten van Zweeloo op een rijtje.

Hierbij zijn bevindingen: 

  • Op 4 oktober reed een bestuurder van een personenauto op de Schapendijk in Zweeloo tegen een boom. Hij was tijdens het rijden onwel geworden. 
  • Op 7 oktober vond een aanrijding plaats op de Gelpenberg in Aalden. Een bestuurder van een motorfiets reed achterop een ander voertuig, die afremde voor een fietser die voor hem reed. De motorrijder werd met verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. 
  • Op 9 oktober vond een aanrijding plaats op de Aelderstraat tussen een motor en een bestelauto. De bestelauto sloeg linksaf terwijl de motor die inhaalde. Gelukkig was er alleen sprake van materiele schade. 
  • Op 17 oktober werd de hulp gevraagd in een arbeidsconflict in Aalden. De partijen werden aangehoord en de partijen werden gescheiden, nadat men een aantal goederen teruggegeven had. 
  • Op 21 oktober verleende de surveillanceauto assistentie bij het ambulancevervoer van een onrustige patiënt onderweg naar Assen. Een politieman reed met de ambulance mee. 
  • Op 22 oktober moest de politie ingrijpen bij een ruzie op het AZC in Aalden. Eén verdachte werd gearresteerd en meegenomen.  Er werd aangifte van mishandeling gedaan. 
  • Op 23 oktober werd de politie gebeld over een verdachte bestelauto, waarin mogelijk stropers zaten. Bleken drie vrouwen te zijn, die met de honden oefenden. 
  • Op 25 oktober haalde de politie een asielzoeker - die niet meer in Aalden op het AZC mocht komen - van het terrein. Hij werd naar Emmen overgebracht. 
  • Op vrijdag 28 oktober werden in een bosje aan de Mepperstraat een groot aantal goederen aangetroffen, die waarschijnlijk van diefstal afkomstig waren. Het kost de politie erg veel tijd om de rechtmatige eigenaren van de goederen op te sporen. 
  • Bij een onderling geschil over meenemen van paarden vanuit een verblijf in Zweeloo moest de politie op 30 oktober bemiddelen. Uiteindelijk werd men het eens en werd een bedrag betaald en de paarden meegenomen.

 Bereikbaarheid politie:
U kunt wijkagent Hans Bonhof bereiken via het algemene politienummer 0900-8844 en via de mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

U kunt me tegenwoordig ook volgen via INSTAGRAM onder wijkagent_sleen_zweeloo 

In noodgevallen altijd 112 bellen (lees dringende zaken)

U kunt altijd anoniem meldingen doen bij 0800-7000 of e-mailen naarwww.meldmisdaadanoniem.nl

Samen zien we meer
Zoals gemeld beschikken de dorpen Aalden en Zweeloo sinds kort over een buurtpreventie Appgroep. Op deze wijze kan men verdachte situaties delen met dorpsgenoten.

Aanmelden
Woont u in Zweeloo en wilt u zich aanmelden? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, mobiele telefoonnummer

Woont u in Aalden? Aanmelden voor deze appgroep kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Oes Eigen Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel