.

.

 

.

Zweeloo Digitaal een kleine terugblik

Deze website www.zweeloo-digitaal.nl is nu een jaar in de lucht. Initiatiefnemer en beheerder van de site is Grietina van der Haak uit Zweeloo. Met een gemiddelde van zo’n 300 bezoekers per week, is Grietina best tevreden over de belangstelling tot dusver voor de site. Voor veel mensen is het raadplegen van internet en in het verlengde hiervan het bezoeken van de site zweeloo-digitaal.nl immers nog geen routinematige handeling, legt Grietina uit. En dat geldt al helemaal niet voor het aanleveren van redactionele bijdragen, voegt ze eraan toe. Want dat blijkt voor de mensen toch vaak een lastige route. Er zijn weliswaar enkele trouwe leveranciers van informatie, maar daar houdt het dan ook wel mee op. Men heeft snel de neiging aan te nemen dat iedereen dat ene nieuwtje wel weet, en vergeet zodoende de informatie door te spelen voor anderen. Of men maakt de aanname dat een ander het wellicht niet interessant genoeg vindt.

De site wil en kan naast Oes Eig’n Kraantien hét actuele podium zijn voor informatie uit de zes Zweeler dorpen, benadrukt Grietina. Maar nogmaals, dan moet die informatie natuurlijk wel komen.

Uw activiteiten of nieuwtjes kunt u altijd aanleveren naar het email adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel