.

.

 

.

Herberg de Aelderstroom met stip in Top-500 van LEKKER

Herberg de Aelderstroom staat in de top-500 van beste restaurants van Nederland.

Deze eervolle vermelding in de landelijke restaurantgids LEKKER kwam voor Floris de Wever en Gert van der Kooi als een complete verrassing. Ze zijn immers nog maar amper een jaar volop in de running. “Fantastisch dat je als team in deze korte periode dan al deze landelijke waardering krijgt”, vertellen de stralende restauranthouders van Herberg de Aelderstroom vol trots.
LEKKER is een gedrukte restaurantgids die jaarlijks uitgebracht wordt. Onder leiding van hoofdredacteur Annelies Pijper selecteert LEKKER de beste 500 restaurants van ons land. Objectief en kritisch. LEKKER oordeelt over de kwaliteit van het eten, over de wijnkaart, over de sfeer en de bediening en de prijs-kwaliteitverhouding.

Vrucht van hard werken
De uit de 16e eeuw daterende boerderij aan de Kruisstraat 21 met weelderige tuin is sinds 2021 – na een grondige opknapbeurt - weer in gebruik als restaurant. Floris de Wever, orkestleider en dirigent, en Gert van der Kooi, programmamanager bij de gemeente Coevorden, maakten hun droom waar.
Een plaats in de top-500 in de restaurantgids LEKKER is de vrucht van hard werken. De afgelopen twee jaar zijn ze bezig geweest met het opbouwen van het etablissement aan de Kruisstraat in Zweeloo, dat een huiselijke, warme en vooral gezellige sfeer wil bieden.

Team
De eer en hulde van de recensisten van LEKKER komen ook het personeel van de Aelderstroom toe. "De collega’s in de bediening, de mensen in de keuken: ook voor hen is dit natuurlijk een prachtige stimulans. Het is niet alleen ons idee dat heeft geresulteerd in de waardering. Dat doe je met het hele team. En dat team is fantastisch. Lekker, goed en mooi eten bereiden met producten uit onze regio, dat serveren we bij de Aelderstroom. Iedereen is welkom bij ons en kan helemaal tot rust komen in onze mooie herberg en geweldige tuin. We genieten van alle fijne gasten en de gezelligheid. Laatst zei een collega: “Eigenlijk zijn we gewoon een fijne familie die heel veel visite krijgt!”, vertellen Floris en Gert vol enthousiasme.

Het complete team brengt een toost uit op het goede nieuws: Herberg de Aelderstroom schaart zich in korte tijd in de top-500 van beste restaurants van Nederland.
Kijk voor meer info op: www.aelderstroom.nl of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oes Eig'n Kraantien 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel