.

.

 

.

Zaterdag 19 november komen Sinterklaas en zijn Pieten

Hallo Jongens en Meisjes! Hebben jullie er al zin in?

Want op zaterdag 19 november komen Sinterklaas en zijn Pieten feest vieren in Zweeloo. Natuurlijk hoopt hij jullie daar allemaal te ontmoeten!
Hij heeft wat leuks in petto!
Er vindt namelijk weer een knallend Sweeler Sinterklaasfeest plaats in de Spil in Zweeloo. En dat is niet alles. Elders in het OEK staat nog iets leuks voor alle kinderen uit Zweeloo. Zoek het maar snel op!

Ook staat de rode brievenbus weer bij LOL Kinderopvang voor de deur. Sinterklaas vindt het erg leuk om zoveel mogelijk tekeningen en kleurplaten te krijgen. Maak je mooiste tekening voor Sinterklaas en doe hem in de brievenbus. Wie weet kom jij jouw tekening weer tegen tijdens het Sweeler Sinterklaasfeest! 

Ben jij erbij en kom je samen met ons feest vieren?
Geef je dan snel op met onderstaande opgavestrook. Deze kunnen jullie inleveren tot en met donderdag 17 november in de brievenbus van Kinderopvang LOL, Paardelandsdrift 13.
Na deze datum kan er niet meer worden opgegeven, wees dus op tijd!

Waar:         De Spil in Zweeloo, Eswegje 3

Wanneer:  Zaterdag 19 November

Tijd:          10.30 - 11.15 uur    groep 0 (kinderen van 2 jr – 4 jr)

                 11.30 - 12.15 uur    groep 1 en 2

                 13.30 - 14.30 uur    groep 3, 4 en 5

Verdere informatie aan de ouders;
Ouders mogen niet mee naar binnen. Het is een kinderfeest en wij kiezen ervoor om alleen de kinderen binnen te laten. Binnen is er genoeg begeleiding om de kinderen te helpen met deze of gene.

De ouders vragen wij buiten te wachten en niet tussentijds naar huis te gaan. Het kan natuurlijk voorkomen dat een kind eerder naar zijn papa of mama wil.
Wij zullen hem of haar dan naar buiten begeleiden en overdragen aan zijn papa of mama.

 

Het Sweeler Sinterklaasfeest is voor alle inwoners van de voormalig gemeente Zweeloo.

Er zullen foto’s worden gemaakt en geplaatst worden op onze facebook pagina van ‘Het Sweeler Sinterklaasfeest’. Volgen jullie ons al?

Groeten van de FeestPieten

—————————————————————————————————————————————

Opgave voor ‘Het Sweeler Sinterklaasfeest’ van zaterdag 19 november!

Naam:

Leeftijd:

Groep:

 

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel