.

.

 

.

Uitnodiging Gemeenteavond 24 november 2022

De Kerkenraad van de Hervormde Gemeente Zweeloo wil graag al haar gemeenteleden, maar ook andere belangstellenden met een hart voor de kerk uitnodigen voor een gemeenteavond.

De avond is op donderdag 24 november, inloop 19.30 uur, start om 20.00 uur. Natuurlijk in onze kerk.

     

Tijdens de avond willen we met iedereen in gesprek over samenwerking en verbinding tussen leden, de dominee en de kerkenraad. Daarnaast is een onderwerp: de toekomst van de kerk en hoe houden we deze in stand. Tussendoor informeren wij u over de activiteiten in 2023, gekoppeld aan het Van Goghjaar. Om 21.30 sluiten we de avond af met een hapje en een drankje. Er zijn verder geen stukken voor deze avond.

U bent van harte welkom.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel