.

.

 

.

Enorme fan van bordspelen zoekt medespelers ...

In de Corona tijd zijn wij in Aalden komen wonen en we hebben er enorm naar onze zin hier.

Nu ben ik een enorme bordspelen fan en ging ik eerder regelmatig bij een spellenclub spelen. Zeker nu de kinderen op eentje na hun eigen leventje opbouwen, komt het er thuis helaas steeds wat minder van. Ik vroeg me af of er belangstelling zou zijn binnen Aalden en omstreken van mensen die één of twee keer in de maand een avond zouden willen komen om bordspelen te spelen. Gewoon gezellig op vrijwillige basis waar iedereen iets meeneemt om te eten of te drinken en we zo verschillende bordspelen kunnen proberen. Te denken valt aan Arnak, Everdell, maar ook Azul of Ticket to ride staan in de kast. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel