.

.

 

.

Kleding inzamelen voor AZC Zweeloo

Met medewerking van het Alfa-College Hardenberg.

Wij (studenten van het Alfa college Hardenberg) willen graag op 21 december een kledingmarkt organiseren voor het AZC Zweeloo. Dit organiseren wij omdat de mensen van het AZC de winterkleding goed kunnen gebruiken. Daarvoor hebben we natuurlijk kleding nodig.

 
Ben jij of ken jij iemand die wel wat kleding kan missen voor de winter?Breng het dan naar het AZC Zweeloo! Op 7 december en 14 december staan wij voor u klaar om de kleding te ontvangen tussen 10.00 uur t/m 12.00 uur en tussen 13.00 uur t/m 16.00 uur.
Komen deze tijdstippen u niet uit of heeft u een vraag? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Adres AZC Zweeloo:
Witte Zandpad 1
7854 TW Aalden

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel