.

.

 

.

Wezup blikt terug op een prachtige kerstmarkt

30e editie overtreft alle verwachtingen: de vele kramen inclusief hapjes en drankjes en allerlei optredens droegen allemaal bij aan een gezellige kerstmarkt.

De 30e editie van de Kerstmarkt in Wezup overtrof afgelopen weekend weer alle verwachtingen. Op vrijdagavond was het druk met mensen die een alternatief zochten voor het WK-voetbal. Zaterdag begon de markt zelfs met een sfeervol laagje sneeuw dat dankzij het koude weer de hele dag bleef liggen. Het bracht een gezellige sfeer met zich mee! Veel standhouders hebben 's avonds nog nieuwe voorraad opgehaald, taarten gebakken en noten gebrand, omdat ze na weer een succesvolle marktdag leegverkocht waren. De muziek was van hoog niveau, met koren die over de markt trokken en slagwerkers en blazers van Crescendo (Sleen) en Exelsior (Oosterhesselen) in de muziektent op de brink.

Ook zondag een mooie dag met veel jonge gezinnen. Veel standhouders hadden weer hun best gedaan om hun stand sfeervol in te richten. De prijs voor de mooiste marktstand ging naar “Geef iets Liefs”. Wezup kan trots zijn op een zeer geslaagd evenement !

Bijschrift foto's: Op de talrijke locaties langs de route van de Wezuper Kerstmarkt waren zoals gebruikelijk prachtige kerstdecoraties te koop, maar ook voor de inwendige mens en muziekliefhebbers was er voldoende te genieten. (Foto’s: Cornelia Brugman)

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel