.

.

 

.

Een glas op het nieuwe jaar.

De Nieuwjaarsvisite op 7 januari, georganiseerd door de belangenvereniging De Lange Möpper en de ijs- en activiteitenvereniging Twientiesveen uit Meppen, mocht zich in een grote belangstelling verheugen. Tussen 16.00 en 19.00 uur zijn zo’n 100 mensen in de zaal van De Mepperdennen geweest. Oud en jong en daar tussen in. Nieuw in Meppen, vertrokken uit Meppen of bijna daar wonend. Een geweldige gelegenheid elkaar, onder het genot van vers gebakken oliebollen, kaas en worst, rollegies en drankjes een gelukkig, maar bovenal gezond Nieuwjaar toe te wensen.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel