.

.

 

.

Kan het idyllischer?

We kregen deze foto’s van Ton Driessen uit Meppen en hij schreef ons het volgende:

“op de foto zie je onze Friese ruin Heijme voor de arreslee, met Lizette Jensch als koetsier en Warrie Wielink als groom/passagier. Warrie is de trotse eigenaar van deze Oostenrijkse arreslee, die hij 12 geleden gekocht heeft. Door gebrek aan sneeuw en het juiste paard om de slee te trekken is deze slee al die tijd niet gebruikt. Tot afgelopen kerstdagen. Het was voor Heijme de eerste keer in zijn 16 jarige leven, en hij vond het gelijk superleuk. Na de eerste rondjes over ons land aan de Hovinghoek hebben Lizette en Warrie nog een tochtje door de Mepperdennen gemaakt.”

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel