.

.

 

.

Spaar bij Coop Aalden voor vershoudbakjes van LOCK&LOCK

Langer vers eten en minder voedselverspilling: dankzij de vershoudbakjes van LOCK&LOCK blijven ingrediënten en gerechten vers.

Sparen en bewaren in een handomdraai. Bij Coop Aalden sparen klanten vanaf 30 januari voor korting tot 72% op acht verschillende formaten vershoudbakjes. 

Coop-klanten sparen voor verschillende vershoudbakjes uit de ‘Twist’-collectie van het merk LOCK&LOCK. De transparante, ronde voorraadbussen hebben een handige draaidop. Ze zijn verkrijgbaar in zes verschillende formaten, met een inhoud van 150 milliliter tot 1.9 liter en handige maatverdeling op de zijkant. Daarnaast is er de keus voor speciale bewaardozen voor crackers en ontbijtkoek, die zijn voorzien van een clipsluiting. Omdat de vershoudbakjes gemakkelijk lucht- en waterdicht afsluiten, blijft de inhoud aanzienlijk langer vers. Ze zijn bovendien vrij van BPA en geschikt voor in de diepvries, vaatwasmachine en magnetron.

Vers bewaren en de natuur sparen
Martijn Wever, Supermarktmanager Coop Aalden: “Van gesneden groenten en fruit, ontbijtgranen en soep tot volledige zelfgemaakte maaltijden: met de ‘Twist’-bakjes van LOCK&LOCK bewaar je het letterlijk in een handomdraai. Je draait het deksel op de beker, en bewaart zo alles lekker vers. Mooi meegenomen: door je voedingsmiddelen goed te bewaren, hoef je minder weg te gooien. Lekker voor jezelf én goed tegen voedselverspilling. Zo kan ’t ook!”

Over de spaaractie
De spaaractie van Coop start op maandag 30 januari en loopt tot en met zondag 2 april 2023. Dan ontvangen klanten bij elke € 5 * aan boodschappen een spaarzegel. Een spaarkaart is vol met 15 zegels. Volle spaarkaarten kunnen tot en met zondag 9 april 2023 – met een kleine bijbetaling – ingeruild worden voor een vershoudbakje naar keuze.

Voor meer informatie: www.coop.nl/vershoudbakjes

* Exclusief cadeaubonnen en wettelijk niet toegestane artikelen.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel