.

.

 

.

Tante Sweel wint Bronzen Tapknop

Bistro Tante Sweel heeft de Bronzen Tapknop 2010 gewonnen. Daarmee behoort de horecazaak van Bas en Annemarie Buchner aan de Hoofdstraat in Zweeloo tot de drie beste biertappers van Noord-Nederland. De eigenaren hebben de onderscheiding gekregen uit handen van Marc Elenbaas van Heineken Nederland.

De verkiezing maakt deel uit van het Goed Getapt programma van Heineken Nederland. 'Deze prijs geeft aan dat hier een goed getapt glas bier wordt geschonken. Daarbij voelen gasten zich hier echt welkom, want de Bronzen Tapknop is ook het bewijs van uitmuntend gastheerschap', aldus Elenbaas.

Bas en Annemarie Buchner van Tante Sweel zijn erg trots op de eervolle onderscheiding. 'Er doen honderden collega’s mee en als je dan in de prijzen valt, is dat een bevestiging dat wij met ons team op de goede weg zijn met onze zaak. In 2011 gaan we natuurlijk voor de Gouden Tapknop!'

De Gouden, Zilveren en Bronzen Tapknop worden toegekend op basis van de ervaringen en rapportages van mystery guests die alle deelnemende horecazaken bezoeken. Ondernemers worden beoordeeld op goed gastheerschap, service en bierbehandeling.

Foto bijschrift: De winnaars van de Bronzen Tapknop, Bas en Annemarie Buchner van Bistro Tante Sweel. (Foto: Heineken Nederland)

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel