.

.

 

.

NLdoet bij De Spil en De Korenhof

Samen de dorpen wat mooier maken: dit kun je doen met NLdoet! Je samen inzetten via initiatieven: dat is NLdoet in een notendop.

Op zaterdag 11 maart a.s. is de landelijke vrijwilligersactie ook terug te vinden in onze dorpen en staan er verschillende acties op stapel.

NLdoet staat bij De Spil in teken van boenen en poetsen, maar het dorpshuis zoekt ook vrijwilligers voor de dagelijkse taken.
Bij De Spil gaan vrijwilligers komende zaterdag tussen 9.30 uur en 13.00 uur de buitenboel opfrissen. Dat betekent alles schoonmaken aan de buitenzijde van het gebouw, de omringende beplanting en de parkeerplaatsen. Daarnaast moeten er nog een paar buitenarmatuurtjes worden vervangen en voorzien van led-verlichting. Mocht er voldoende tijd over zijn, dan wordt ook de binnenboel geboend en gesopt. 

Tekort aan vrijwilligers
Helpende handjes in de vorm van meer vrijwilligers voor De Spil zijn overigens voor de komende tijd meer dan welkom. “Voor de dagelijkse bardiensten, groenonderhoud en technische onderhoud kunnen we absoluut ondersteuning gebruiken. We roepen dorpsgenoten dan ook op om ons bij de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden te helpen, zodat de dorpsactiviteiten voortgang kunnen vinden”, aldus penningmeester Jan Blauw. Meer info over het vrijwilligerswerk kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0591 - 224213

Woonomgeving De Korenhof weer klaarmaken voor de zomer
Zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur met elkaar de omgeving rond Korenhof klaarmaken voor de zomer. Gezamenlijk de bloembakken vullen en straatjes vegen. Om 9.45 uur staat de koffie klaar en is er een gezellig Drents kwartiertje. Meer info via Hilda Kiers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 30573611.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel