.

.

 

.

OBS De Anwende feestelijk heropend na renovatie

Afgelopen dinsdag was het een drukte van belang in en rond de openbare basisschool De Anwende.

En niet zonder reden. De grote renovatie van het schoolgebouw aan de Paardelandsdrift is achter de rug en het personeel en de leerlingen wilden graag aan iedereen laten zien hoe het geworden is: vaders, moeders, opa’s, oma’s en buurtbewoners. Zo’n feestelijke gebeurtenis vraagt natuurlijk ook om een ludieke act en die werd vertolkt door ‘Bob de Bouwer’ oftewel locatie coördinator Sytske Boersma. 
Foto: Coevorder Nieuws / Esselien de Groot

Na deze 'officiële heropening'' gingen de kinderen en de andere aanwezigen naar binnen voor een optreden van Tijl Damen, die zich vanaf de nabijgelegen school De Smeltkroes naar De Anwende haastte. Het interactieve optreden viel in de smaak. Er was tijd voor een hapje en een drankje en dinsdagavond konden belangstellenden een kijkje nemen in de school.

Na 25 jaar was het onderhand ook tijd voor een flinke renovatie en modernisering. Het interieur is vernieuwd, de wanden zijn geschilderd, er is nieuw meubilair en de vloeren zijn nieuw. Tevens zijn alle ruimtes voorzien van een modern systeem voor klimaatbeheersing. Dat is een greep uit de werkzaamheden, die de afgelopen maanden hebben plaatsgevonden.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel