.

.

 

.

Eindelijk dan toch ... huizen Molenwijk onder slopershamer!

Het heeft wat jaartjes geduurd, maar het is er dan toch van gekomen.

Bijna drie jaar geleden kregen de bewoners van de Molenwijk 1 t/m 4 in Aalden het bericht dat hun woningen zouden worden gesloopt en vervangen door duurzame nieuwbouw. En zowaar, onlangs gingen de jaren ’50 woningen tegen de vlakte en ging de eerste schop van Bouwbedrijf Emmen de grond in. Het begin is er!

Foto: Monique Jonkman-Koolen
Wanneer de vier nieuwe ecologische woningen worden opgeleverd, kon Woningcorporatie Woonservice ons nog niet met zekerheid vertellen. Evenmin is nog niet duidelijk of alle huidige bewoners van hun vervangende huisvesting terugkeren naar de Molenwijk.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel