.

.

 

.

Bewoners AZC Aalden zetten met groencoördinator Henk Mekkes de bloemetjes buiten

Afgelopen donderdag kwamen bewoners van het AZC in Aalden samen met de topvrijwilligers Henk Mekkes en Wilfried Reuvers de bloemetjes buiten zetten.

Dit gebeurde bij ouderencentrum de Korenhof en bij de entree van het Vijfsterrendorp Aalden. De enthousiaste bewoners van het AZC staken de helpende hand toe bij het lente klaar maken van de perkjes bij de Korenhof en de bloembakken bij de toegangspoort van het Vijfsterrendorp. Onder begeleiding van Henk en Wilfried hebben ze de stroken voorzien van verse aarde alsmede van nieuwe mooie planten en struiken.
De mooi verzorgde perkjes geven een fijn lentegevoel, maar ook een gevoel dat je nu echt aan de lente en zomer kan beginnen. Fijn dat ook de bewoners van het AZC hierbij hun betrokkenheid tonen. Dat geeft een gevoel van saamhorigheid en uiteraard heel mooi dat onze ouderen de komende tijd volop van het de perkjes en het lentegevoel kunnen genieten!

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel