.

.

 

.

Verkiezing dorpshuis van het jaar geopend door Hans Kuipers

Op 18 april heeft gedeputeerde Hans Kuipers de verkiezing dorpshuis van het jaar in de provincie Drenthe geopend. 

Dit gebeurde tijdens een feestelijke kick-off in dorpshuis De Heugte in Nieuw-Balinge. De verkiezing, georganiseerd door de BOKD, legt dit jaar de nadruk op functieverbreding, maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid van dorpshuizen in de provincie Drenthe.

Dorpshuis De Heugte in Nieuw-Balinge, winnaar van de verkiezing dorpshuis van het jaar in 2020, was het decor voor de opening van de verkiezing. Gedeputeerde Hans Kuipers sprak zijn waardering uit in zijn speech over de inzet en betrokkenheid van dorpshuizen in Drenthe en benadrukte het belang van dorpshuizen als ontmoetingsplekken en centra van activiteiten en initiatieven die bijdragen aan de leefbaarheid van dorpen.

“Deze verkiezing is niet alleen een competitie, maar vooral een viering van de diverse functies en maatschappelijke betrokkenheid van dorpshuizen”, aldus Kuipers. “Dorpshuizen spelen vaak een cruciale rol in het bevorderen van sociale cohesie, zorgvoorzieningen, cultuur, sport en duurzaamheid in dorpen. Met deze verkiezing willen we deze waardevolle bijdragen van dorpshuizen aan de samenleving erkennen en stimuleren.”

De Drentse dorpshuizen worden uitgedaagd om hun bijzondere verhalen en initiatieven te delen en zich aan te melden voor de verkiezing. De verkiezing dorpshuis van het jaar in de provincie Drenthe belooft opnieuw een spannende en inspirerende gelegenheid te zijn om de veelzijdige functies, maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheidsinspanningen van dorpshuizen te vieren en te waarderen.

Dus, dorpshuizen van Drenthe, laat zien wat jullie in huis hebben en meld je aan voor de Dorpshuis van het Jaar verkiezing. Voor meer informatie kun je terecht op onze site en drentsdorpshuisvanhetjaar.nl

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel