.

.

 

.

Leerlingen groep 8 o.b.s. De Anwende feestelijk uitgeveegd

Het schooljaar zit erop en dat betekent voor de leerlingen van groep 8 van basisschool De Anwende het einde van een tijdperk.

Na de zomervakantie gaan ze naar de brugklas. Afgelopen vrijdag werden de leerlingen van groep 8 letterlijk de school uitgeveegd. In totaal 23 leerlingen namen afscheid van hun vertrouwde basisschool om een nieuwe start te gaan maken op het Voortgezet Onderwijs.

De laatste weken waren bijzonder. Eerst heeft de groep hun afscheidsmusical “Het goud van eiland Albatros” opgevoerd in De Spil. Een perfecte uitvoering van een leuk verhaal met veel grapjes en vrolijke liedjes. Familie en vrienden keken trots toe. 

Woensdag hadden de leerlingen nog een gezellige activiteit samen. Geen pretpark of zwembad, nee, ze wilden overnachten in school. Zo gezegd, zo gedaan. Eerst hebben ze samen gegeten in school, daarna blikspuit rond school, verstoppertje in een donkere school, film kijken en toen op luchtbedden slapen in de klas. Een bijzondere ervaring. En ’s ochtends hebben ouders nog het ontbijt verzorgd. 

We hopen dat de kinderen een fijne tijd hebben gehad op de Anwende en dat ze goed zijn voorbereid op hun volgende school.

De achtstegroepers van obs De Anwende worden op de laatste schooldag van het jaar letterlijk de school uitgeveegd: de leerlingen uit de lagere klassen vormen een erehaag.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel