.

.

 

.

Leerlingen nemen afscheid van c.b.s. De Schutse

Woensdag 19 juli stond in het teken van afscheid nemen. Twan, Liz en Mattijs uit groep 8, Yvan uit groep 7 en Elize uit groep 6 namen afscheid van c.b.s. De Schutse. 

Dat deden ze met een spetterend programma. Met z’n vijven hadden ze allerlei waterspelletjes bedacht. Van flessenvoetbal tot trefbal met een spons, tot en met water gevulde ballonnen overgooien.

 
De waterpomp op het schoolplein kwam daarbij goed van pas. Nadat de emmers, waterballonen en flessen goed gevuld waren, kon er gestart worden met de spelletjes. Jong en oud, groot en klein, iedereen was enthousiast aan het spelen, waarbij de kans groot was dat je een nat pak kreeg. Na afloop hadden ze een traktatie voor alle leerlingen van de school en sprongen ze aan het eind van de ochtend via de trampoline hun nieuwe toekomst tegemoet. Ter afsluiting werd er ‘s avonds met de ouders en het team heerlijk gegeten en stil gestaan bij de school-belevenissen van de vijf.Liz en Mattijs gaan hun schoolcarrière vervolgen op het Esdal College in Oosterhesselen. Twan gaat naar het Hondsrug College in Emmen. Yvan gaat naar Intermezzo van het Hondsrug College. Elize gaat verhuizen naar Emmen en begint daar op het Talent. C.b.s. De Schutse wenst ze veel plezier en succes op hun nieuwe school.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel