.

.

 

.

Uitnodiging bijeenkomst herinrichting beekdal

Omwonenden in het beekdal Nieuwe Drostendiep zijn welkom bij één van de informatiebijeenkomsten.

Dit zijn met name de inwoners van Aalden, Zweeloo, Sleen, Oosterhesselen, Benneveld en inwoners in deze buitengebieden. Ook grondeigenaren in het beekdal van het Nieuwe Drostendiep zijn van harte welkom. Tijdens de inloopbijeenkomst willen wij u graag bijpraten over de veranderingen in het beekdal. Het projectplan Nieuwe Drostendiep Fase 1 ligt vanaf 9 augustus 2023 ter inzage. Dit is tot 18 september en betekent dat u tot 18 september kunt reageren op de plannen. Om u goed te informeren en de gelegenheid te geven om vragen te stellen, nodigen we u uit voor een informatiebijeenkomst.

Beekdal Nieuwe Drostendiep
Het beekdal Nieuwe Drostendiep gaat er anders uitzien. De afgelopen jaren is er gewerkt aan een integraal plan. Boeren, Natuurmonumenten, gemeente Coevorden, provincie Drenthe, waterschap Vechtstromen, Agrarische Natuur Drenthe en Het Drentse Landschap hebben samen aan dit nieuwe inrichtingsplan gewerkt. Van dit plan voeren we delen uit. Welke onderdelen dit zijn, kunt u komen bekijken tijdens een van onderstaande inloopbijeenkomsten.

Waar & wanneer
U bent van harte welkom bij één van de drie bijeenkomsten:
- Dinsdag 29 augustus Dorpshuis De Spil in Zweeloo.
- Donderdag 31 augustus Dorpshuis Hesselerhof in Oosterhesselen.
- Woensdag 6 september aan de Westersteeg 1 in Benneveld.

Van tevoren aanmelden voor deze inloopbijeenkomsten is niet nodig. Tussen 19.30 uur en 20.30 uur staat de koffie voor u klaar!

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel